En tur med Vattenbussen i Stockholm

Vattenbussen, som också kallas för Ocean Bus, är något som du som vill ha det lite annorlunda inte får missa vid ett besök i Stockholm. Här kommer du som vill ha en unik och fantastisk upplevelse att få precis allt det som du söker. Att ta en tur med Vattenbussen är mycket enkelt och den avgår alla helgfria dagar hela tre gånger om dagen. En biljett kostar bara 260 kronor och detta kommer att bli en unik upplevelse. Tänk dig själv när 10 ton buss kör ned i vattnet och snabbt övergår till att bli ett amfibiefordon. Det är en upplevelse att tänka på under hela vägen hem från ditt besök i Stockholm.

bild5Nu är det heller inte bara en upplevelse av vatten och väg som du får med en tur i Vattenbussen, utan naturligtvis är detta en guidad tur som kommer att ge dig mycket information gällande Stockholm och alla de olika platser som finns att besöka. Här kommer bussen bland annat att gå förbi Kungliga Djurgården, Slottet, Dramaten, Stureplan, Vasamuseet, Gröna Lund och Skeppsholmen för att bara nämna några av de platser som du får se och höra om under färdens gång. Detta är verkligen en tur värd precis varje liten krona som du lägger ut på biljetten.

Är du samtidigt den som gillar att åka båt samtidigt som du får en bra guidad tur kommer du formligen att älska detta sätt att bli transporterad på. Denna tur är något som är helt unikt för Stockholm, och som du inte finner någon annanstans i Sverige. Trots allt är det ju den svenska huvudstaden och då ska det finnas olika härliga attraktioner som verkligen bara går att finna på en enda plats. Här är det bara att ta en tur på Vattenbussen nästa gång som det är dags att besöka Stockholm, så att du inte missar denna fantastiska upplevelse. Klicka in på Ruby Fortune för mer information om antalet bosatta i skärgården och vilket land de kommer ifrån.