rectangle_big_retinaNär du åker till Stockholm som svensk eller om du kommer som turist från ett annat land kommer du i denna stad att finna ganska mycket olika aktiviteter och saker att göra. Här finns det ett bra bevarat kulturarv som du kan se på många olika museum, samt även en hel rad vackra platser och byggnader att besöka. Nu är det förvisso inte alla som har detta som ett mål på sin resa, utan istället vill ha fart, fläkt och underhållning samt kanske ett litet äventyr runt hörnet. I det fallet kommer Stockholm med sitt breda nöjesliv och många olika val av korta resor inte heller där att svika alla de resenärer som besöker staden.

Något som har blivit mycket populärt är alla de olika kryssningar som erbjuds i Stockholm. Här kommer du då att mötas av en bedårande vacker skärgård, som faktiskt har bevarats och fortfarande utstrålar harmoni och skönhet av stora mått. När du väljer att åka på kryssning i Stockholms skärgård finns det många olika val att göra. Här kan du välja att kombinera detta med en större kryssning, med något av de många stora fartyg som leder dig ända till Finland för att sedan ta dig lugnt och stilla tillbaka igen.

Andra alternativ som finns är naturligtvis de vanliga båtarna för sightseeing i skärgården, som kommer att ge dig och dina medresenärer en oförglömlig upplevelse av hur vackert det svenska skärgårdslandskapet faktiskt fortfarande är. När du är den som vill ha ett riktigt äventyr och inte är den som har problem med att röra dig på en båt med karaktär väljer du att ta en kryssning med segelbåt. Detta är något som har fått en stor popularitet i den svenska huvudstaden och kommer att ge dig allt som du har drömt om gällande den perfekta semesterresan med äventyr, skärgård och massor av känslor som svallar i takt med vågorna i den spegelblanka skärgården.