Som alla förmodligen vet är det för många fantastiskt roligt att resa och ha friheten att uppleva olika platser på jorden. Detta är något som inte är alla förunnat. Det kan bero på svårigheter att lämna landet eller så kan det helt enkelt bero på fattigdom som gör att det inte finns det kapital som krävs för att göra dessa resor. Nu är det så bra med Sverige att du inte alls behöver åka på någon lång resa, utan en av de vackraste platserna som finns i världen är närmare än du tror. Här är det Stockholms vackra skärgård som det handlar om, och detta är definitivt en plats som alla borde besöka och uppleva minst en gång i livet.

På denna sida kommer det att handla om just Stockholms skärgård och vad som finns att göra här. Det kommer också att handla mycket om segelbåtar samt att dessa går att hyra för trevliga seglatser i denna vackra del av landet, och hur du ska förbereda dig för en tur med segelbåt. Detta är naturligtvis saker som många människor redan vet och tar som något naturligt i livet, men det finns de som aldrig någonsin har satt sin fot på en båt överhuvudtaget. Då kan alla dessa ha en god stunds läsning när de tar del av all den information som finns på denna sajt.

Hur som helst har alla de som har bidragit till denna sida på nätet någon gång besökt Stockholms skärgård och vet hur vackert det är att ta en båttur genom denna. Därför har denna hemsida skapats som ger information om allt det fina med en resa och en seglats i Stockholms skärgård. Förhoppningen är att så många som möjligt ska ta del av denna information och förstå hur viktigt det är att bevara denna plats för kommande generationer, så att alla någon gång får en chans att uppleva skärgården.