rectangle_big_retina (1)När du är den som är intresserad av skärgård, vatten och olika turer på båtar kommer ett av dina bästa val under ett besök i Stockholm vara att ge dig själv och dina sinnen en gåva i form av en båttur. När det gäller skärgården i Sverige och i övriga Europa har just Stockholms skärgård utsetts till en av de absolut mest välbevarade och natursköna platsernasom du kan finna. Med anledning av detta ska verkligen du som har tid och fortfarande inte har upplevt denna miljö i verkliga livet ta dig tid och se över vad det finns för olika båtrutter som kan ge dig fantastiska minnen för livet.

Just när det gäller Stockholm och dess vackra skärgård har det kring denna vackra plats på jorden skapats ett stort maskineri gällande turism. Här kommer du att finna ett val av en tur med båt som passar alla typer av människor. Är du den som inte bara vill uppleva skärgården, utan också vill ha fest, bra logi och gourmetmat på samma gång väljer du en av de stora båtarna som trafikerar Åland eller Finland. Här kommer du som vill kombinera party, lyx och samtidigt få se Stockholms vackra skärgård att kunna få ut det mesta av resan.

Det finns även massor med andra båtturer, såsom kryssningar med segelbåt eller de vanliga turerna med mindre båtar som varje dag under högsäsong trafikerar olika sevärdheter i skärgården. När du är den som vill ha en fridfull kryssning kommer valet av att segla i skärgården vara det optimala. Här kommer du att kunna hyra enbart båt för att utföra detta äventyr på egen hand, eller så kommer du att hyra både båt och kapten som tar dig lugnt och säkert fram på en fantastisk resa av harmonisk karaktär för stora oförglömliga upplevelser i Stockholms skärgård.